Teleporter not teleporting

Go down

Teleporter not teleporting

Post by Hyldran0 on Thu Oct 17, 2013 12:03 am

Hello..

I created a Trinity Teleporter 2 days ago.
Got the sql file and executed in the DB just fine.

I spawned the teleporter, but it wont teleport someone to the said location?

What can be the problem? :O

I have the latest Trinity Core and DB Smile

And while we are at it.
How to delete the Purple Aura under the Teleporter? Razz

Regards
Hyldran0

Hyldran0

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 2011-11-21

Back to top Go down

Re: Teleporter not teleporting

Post by oiler2112 on Thu Oct 17, 2013 6:54 am

SAI change in Core broke the script. Need to change target_type from 0 to 7 and this will fix it.

oiler2112

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 2013-10-17

Back to top Go down

Re: Teleporter not teleporting

Post by Hyldran0 on Thu Oct 17, 2013 7:54 am

oiler2112 wrote:SAI change in Core broke the script. Need to change target_type from 0 to 7 and this will fix it.
Changed now, I hope it work! Smile

Is there any fix for the Purple Aura under the Teleporter? Smile

Hyldran0

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 2011-11-21

Back to top Go down

Re: Teleporter not teleporting

Post by Rochet2 on Fri Oct 18, 2013 4:45 am

Hyldran0 wrote:Is there any fix for the Purple Aura under the Teleporter? Smile
If you download the teleporter with the deletion code, you should be able to find it from the SQL:

Code:
SET @RUNE := 194394;

delete from gameobject WHERE ID=@RUNE and guid>199999;

ALTER TABLE gameobject AUTO_INCREMENT=200000;
@RUNE is the object entry.
This assumes you have not spawned the rune on your own to places and that TC still keeps guid cap for their stuff at 200000.
avatar
Rochet2
Admin

Viestien lukumäärä : 196
Join date : 2010-02-04

http://emuproject.bbflash.net

Back to top Go down

Re: Teleporter not teleporting

Post by stevex213 on Fri Nov 01, 2013 3:34 pm

Re: Teleporter not teleporting
Hi , I'm new at this but im learning bit by bit lol
I've got the same prob ,
oiler2112 wrote: 
SAI change in Core broke the script. Need to change target_type from 0 to 7 and this will fix it.


please can you give me a how to ... Thanks !!
                           steve Shocked 

stevex213

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 2013-11-01

Back to top Go down

Re: Teleporter not teleporting

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum